Marques Registrades - Marbres Jesus 1

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Marques Registrades

Materials

Silestone® és la marca líder en el mercat internacional de quars natural. Esta composada d'un 94% de quars i un 6% de pigments i additius. Disposa d'una gran gama de colors i textures. Amb una protecció bacteriostàtica que fa de Silestone un material ideal per utilitzar en taulells de cuina, banys, mobiliari i decoració interior.


Naturamia® és una marca de pedra natural granítica tractada per ser especialment resistent al foc, les taques, les rallades i la calor. Tractada amb una protecció antibactèries. Totes aquestes qualitats fan de Naturamia una opció perfecta per no tenir problemes de manteniment i durabilitat . Per qualsevol tipus de superfícies interiors o exteriors.

Neolith® és un material porcelànic revolucionari, que combina les característiques tècniques de la ceràmica: duresa, lleugeresa i resistència ; amb els avantatges de manipulació de la pedra natural. Un material únic que dona solucions per la renovació de paviments,  façanes i revestiments en general (cuines, banys, etc.).


Visiteu la nostra exposició per veure les aplicacions dels diferents materials i les textures que ofereixen.


 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal